SNI-10120

Ver: 2007

C

Tillverkning

Antal företag

57

10120-Beredning och hållbarhetsbehandling av fjäderfäkött

Beredning och hållbarhetsbehandling av fjäderfäkött fokuserar på att förbereda och bearbeta kyckling, kalkon och annat fjäderfäkött för distribution och försäljning. Processen inkluderar styckning, paketering och ibland även konservering eller fryserbehandling för att förlänga hållbarheten. Huvudmålet är att säkerställa att köttet är säkert, näringsrikt och färskt vid leverans.

checklistor

Kreditbetyg och certifikat

Kommer snart!

Normal efterfrågan

i Januari

Normal efterfrågan

i Februari

Normal efterfrågan

i Mars

Normal efterfrågan

i April

Hög efterfrågan

i Maj

Hög efterfrågan

i Juni

Normal efterfrågan

i Juli

Normal efterfrågan

i Augusti

Normal efterfrågan

i September

Normal efterfrågan

i Oktober

Låg efterfrågan

i November

Låg efterfrågan

i December

SNI-10120

1 748 822

Antal företag
0
Antal företag:
7

01 Stockholms län

Antal företag:
1

03 Uppsala län

Antal företag:
0

04 Södermanlands län

Antal företag:
0

05 Östergötlands län

Antal företag:
0

06 Jönköpings län

Antal företag:

2

07 Kronobergs län

Antal företag:
13

08 Kalmar län

Antal företag:
0

09 Gotlands län

Antal företag:
0

10 Blekinge län

Antal företag:
14

12 Skåne län

Antal företag:
2

13 Hallands län

Antal företag:
13

14 Västra Götalands län

Antal företag:
1

17 Värmlands län

Antal företag:
4

18 Örebro län

Antal företag:
1

19 Västmanlands län

Antal företag:
1

20 Dalarnas län

Antal företag:
1

21 Gävleborgs län

Antal företag:
1

22 Västernorrlands län

Antal företag:
1

23 Jämtlands län

Antal företag:
2

24 Västerbottens län

Antal företag:
4

25 Norrbottens län

Tillverkning

C

Animation - AI 5ni- SNI

Kreditbetyg, certifikat och checklistor